Prijava z geslom
Pozabljeno geslo

ISL rešitve za oddaljeni dostop, spletni sestanek in spletni seminar 673 ogledov


ISL HKOM (isl.gov.si):

je programsko orodje za spletno komunikacijo. Uporabnikom ponuja podporo na daljavo, dostop do službenega računalnika, klepet v živo in organizacijo spletnih sestankov z sodelavci in partnerji. To imamo na voljo, kjer koli že smo!

ISL Groop:
Organizirajte sestanek ali predstavitev na spletu. Povabite sodelavce ali poslovne partnerje, vključite zvok in kamero ter delite z njimi svoje namizje.

Uživajte v enostavnih spletnih sestankih in seminarjih s programsko opremo ISL Groop. Za uporabo zadostuje osnovno poznavanje računalnika, sestanku pa se pridružite takoj in brez predhodnih nastavitev. Pričnite spletni sestanek in povabite še ostale udeležence.
Organizirajte spletno konferenco v parih korakih:
1. Če želite gostiti nov spletni sestanek ali seminar (webinar), se je potrebno prej prijaviti.
2. Kliknite na povezavo 'Dodaj nov sestanek / spletni seminar' in vnesite predmet teme, ki kar najbolje opiše vaš spletni sestanek ali webinar. Na koncu prejmete unikatno kodo seje in povezavo za vabilo v sestanek, obe ustvarjeni izključno samo za vašo virtualno konferenčno sobo.
3. Unikatno kodo seje ali elektronsko sporočilo z vabilom v sestanek posredujte udeležencem, ki jih želite povabiti v svoj sestanek. Udeleženci sestanka vpišejo kodo seje preko spleta ali pa sledijo povezavi z vabilom v virtualno konferenčno sobo v elektronskem sporočilu.

ATRIBUTI

Raven interoperabilnosti
Tehnična interoperabilnost
Podraven interoperabilnosti
Spletne storitve
Institucija lastnica

Ministrstvo za notranje zadeve

Jezik

slovenščina

Država

Slovenija

Avtorji
Gregor Škerlep, MNZ
Omejitev uporabe
Ne
Skladnost z EU izdelki
Da - By the Commission of the European Communities, Information Society & Media Directorate-General, Software & Service Architectures, Infrastructures and Engineering Unit. Neither the European Commission nor any person acting on its behalf is responsible for the use which might be made of the information contained in the present publication.

Pregled komentarjev

Ni komentarjev

Komentiraj

Za komentiranje morate biti prijavljeni.